Verkoop gestart!

Deze week zijn de eengezinswoningen, appartementen en ligplaatsen van het plan Dorpshart Leimuiden succesvol in verkoop gegaan. In de zinderende hitte bezochten vele mensen de kick-off bijeenkomst bij restaurant Bij René in Leimuiden.

Inschrijving tot en met 10 juli a.s.
Indien je belangstelling hebt voor een woning, appartement of een ligplaats, kun je middels het online-inschrijfformulier je keuze doorgeven. Wij adviseren je meerdere bouwnummers op te geven, zodat wij, indien wij je eerste keuze niet kunnen honoreren, inzicht hebben in jouw verdere voorkeur. De inschrijvingstermijn sluit op woensdag 10 juli a.s. Na 17 juli word je door de makelaar geïnformeerd over de status van je inschrijving en worden de eerste verkoopgesprekken ingepland.

Wonen met alles erop en eraan
Comfortabel wonen op een geweldige plek. Welkom in het Dorpshart Leimuiden! De woningen zijn stuk voor stuk praktisch ingedeeld en op steenworp afstand gelegen van de sfeervolle dorpshaven.

Zit er iets voor je tussen?
Er is keuze uit een breed scala aan typen eengezinswoningen met bijbehorende ligplaats. Denk aan de schuurwoning met z’n royale woonlagen of aan de boerderijwoning met z’n karakteristieke uiterlijk. De schipperswoningen combineren juist weer een stoere uitstraling van een pakhuis met veel leefruimte. En dan is er ook nog de Hooimijt, de enige vrijstaande woning in het plan.

Liever een appartement?
Dat kan ook. Deze worden ondergebracht in een kleinschalig en stijlvol appartementencomplex. Elk appartement beschikt over 3 kamers en is door de vele glaspartijen zeer ruim en licht te noemen.

Ligplaats in dorpshaven
Voor direct omwonenden van de dorpshaven is er tevens de mogelijkheid om een ligplaats af te nemen.

Dynamisch centrum
In de plint van het complex is ruimte voor winkels en bedrijven, die zorgen voor een aanvullende gezellige dynamiek in het dorpshart.