Laatste pand nu ook afgebroken

Een nieuwe mijlpaal voor het Dorpshart van Leimuiden is bereikt: het laatste pand is afgebroken. Tijdens de sloop is veel extra asbest aangetroffen. Hierdoor heeft het sloopwerk langer geduurd dan gepland. Het overgebleven puin wordt verder opgeruimd en er worden voorbereidingen getroffen voor de volgende fase, de bodemsanering. De bouwketen moeten hiervoor worden verplaatst op het terrein. Tevens wordt er een extra afscheiding tussen de vervuilde grond en de rest van het terrein geplaatst. De verkoop loopt voorspoedig er zijn inmiddels 7 appartementen en 1 eengezinswoning verkocht. Daarnaast staan het laatste appartement en nog eens 4 eengezinswoningen onder optie.

Interesse?
Er zijn nog eengezinswoningen en ligplaatsen beschikbaar. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Groene Hart Makelaarsgroep voor een vrijblijvend gesprek, 0172 – 50 94 94 of bekijk de actuele beschikbaarheid.