Een geliefde plek
in het Groene Hart

Een kruispunt op de handelsroute van Amsterdam naar Alphen aan de Rijn. Dat was het begin van Liethemuton, het huidige Leimuiden. Pas vele jaren later krijgt het dorp echt gestalte en groeit het uit tot een geliefde plek in Het Groene Hart. Dé plek voor watersporters, groenliefhebbers en gezinnen die houden van een gezellige en gemoedelijke sfeer. Leimuiden biedt alles wat je nodig hebt om lekker te leven.

Bedrijvig Leimuiden

Van bedrijven in de agrarische sector tot metaalbewerking, horeca en zakelijke dienstverlening. Leimuiden bloeit. Met bedrijventerreinen Drechthoek I en II is Leimuiden een belangrijke aanwinst voor de economie van de gemeente Kaag en Braassem. Tegelijkertijd kun je er heerlijk genieten van de rust, het groen en de ruimte. En niet te vergeten het water. Rondom Leimuiden liggen de Ringvaart, de Westeinderplassen en het Braassemermeer. Ideaal voor watersporters die elk vrije minuut het water op willen. Maar ook voor gezinnen die op zondagmiddag met een sloepje willen varen. Om daarna te genieten van een hapje en een drankje in het gezellige dorpshart.

Zeg je Leimuiden…

…dan zeg je water. Surfen, roeien, varen, kanoën. Je kunt je hier elke dag heerlijk uitleven. In de weekenden, maar ook na een lange dag werken. In een mum van tijd is je hoofd weer leeg. Een zondag varen met je gezin, vrienden of familie? Dan kies je voor de Westeinderplassen, het Braassemermeer of de Ringvaart. Je ontdekt oneindig veel mooie stukjes natuur en je komt heerlijk tot rust.

Trek gekregen? Leg dan aan voor een heerlijke, relaxte picknick langs de kant. Of kies voor Burgerveen. Hier vind je de beroemde palingrokerij van de familie Eveleens. Al vanaf 1970 wordt hier dagelijks op een speciale wijze verse paling gerookt.

Genieten van
de dorpse sfeer

Water is niet het enige dat Leimuiden te bieden heeft. Wat dacht je van een groene omgeving, een gezellig dorpshart en een fijne, gemoedelijke sfeer? Je geniet hier nog echt van die typische dorpse warmte. Waar buren je op straat elke dag vrolijk groeten.

Bovendien vind je alle basisvoorzieningen op de hoek. Vanaf de bakker ben je binnen een minuut bij de slager. Met je brood en vleeswaren onder je arm, sta je twee minuten later in de supermarkt. Om vervolgens je boodschappen thuis te brengen en binnen te stappen in het café voor een kop koffie of een borrel.

De bouw is gestart!

Alle woningen zijn verkocht! Er zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar.
Geïnteresseerd? Neem contact op met de makelaar.

Ontwikkeling en realisatie:

SBB Ontwikkelen en Bouwen
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk
0251 - 27 77 77
info@wijzijnsbb.nl
www.wijzijnsbb.nl

Verkoop en informatie:

Groene Hart Makelaarsgroep
Raadhuislaan 17
2451 AT Leimuiden
0172 - 50 94 94
info@groenehartmakelaarsgroep.nl
groenehartmakelaarsgroep.nl